ממסעדות היוקרה הטובות בתל אביב

המסעדות הטובות בתל אביב לשנת 2019

מטיילים בתל אביב ומחפשים את המסעדה שתפנק אתכם עד הסוף עם טעם של עוד?
בין בנייני היוקרה הגבוהים של צפון תל אביב, צמוד למחלף ההלכה, מסתתרת מסעדה שמצד אחד תשאיר אתכם פעורי פה ומצד שני תשאיר אתכם שבעים ושמחים.

ברוכים הבאים! המסעדה הכי טובה בתל אביב – התרנגול הכחול – מסעדת שף איכותית עם ביקורות מצויינות ממוקמת לה בקניון G של צפון תל אביב ומציעה תפריט עשיר ומפנק.
המסעדה מאופיינת באווירה אורבנית לצד המגדלים ואפשר לבלות בה בסגנונות שונים ומגוונים. המטבח של התרנגול מציע מנות המשתנות תמיד, בהתאם למרכיבים הזמינים בשווקים השונים, בצוותא עם המנות הקבועות המאפיינות את המסעדה, אותן מרכיב השף המעוטר שאול בן אדרת דרך נקודת מבט המושתתת על חומרים טריים בלבד.
השירות במסעדה הוא שירות קפדני וכל העובדים – מהטבחים ועד המלצרים – ישרתו את הסועדים ללא דופי, ידאגו לכך שהסועדים יעבירו את הארוחה בצורה הטובה ביותר וירצו לחזור שוב באהבה.
חלל מנהרת היין מציע אווירה נעימה ומעוצב בהשראת טירה עתיקה בטוסקנה, איטליה – עד 50 אנשים.
בחלל הפנימי יקדמו את פני האורחים תרנגולים כחולים כמיטב המסורת עם טוויסט מיוחד של גינה המשותלת מהתקרה – עד 120 אנשים.
במרפסת המרגשת של המסעדה ניתן לארגן אירועים עד 130 אנשים. המרפסת הרחבה משקיפה על הנוף של מגדלי הצמרת ומעוצבת בסגנון של גן רגוע עם פרגולות לבנות.



מה בתפריט של התרנגול הכחול?


בתפריט הצהריים תמצאו מאכלים משלל מטבחים ברחבי הגלובוס: דג מרוקאי, פסטות וריזוטו איטלקיים, מטעמים תוניסאים, מטעמים עיראקיים, פירות ים מהים התיכון, תבשילים תאילנדיים, שווארמה טורקית, שיפודים ועוד מגוון רחב של מאכלים שונים.
הקינוחים המתוקים כוללים מלבי קרם שמנת, גבינת שמנת ומוס שוקולד בלגי. סיום נפלא ליום נפלא!

אז נתראה? השאירו פרטים למטה ושמרו מקום אצלינו במסעדה או שנארגן לכם אירוע בלתי נשכח!

האם יש דבר כזה בכלל המסעדה הכי טובה בתל אביב והסביבה?

נכון, מאוד קשה לקבוע האם יש באמת דבר כזה המסעדה "הכי טובה", הסיבה היא שלא משנה עד כמה עניני טעם יבדקו וייבחנו את כל המסעדות בארץ, תמיד יהיו את אלו שמעדיפים סוג אחר של אוכל, "על טעם ועל ריח אין על מה להתווכח" לא הומצא סתם.

אך עדיין, למרות שיש הרבה מאוד חילוקי דעות, אפשר לקבוע טיב ואיכות של מסעדה.

בדרך כלל קובעים את האיכות של המסעדה על פי האלמנטים הבאים:

הפרסונה או "הפנים" של המסעדה.

השף או הפרזנטור של המסעדה עושים אפקט ענק, אם מאחורי מסעדה עומד שף עם דיפלומה רחבה – אין ספק שזה עושה אפקט משמעותי ונותן מדד לאיכות המסעדה.

נכון, יש הרבה מאוד שפים מפורסמים שפותחים מסעדות ולאחר מכן המסעדות עצמן נסגרות, אבל לרוב לא מדובר על עד כמה האוכל טעים, אלא על שיקולים פיננסיים אחרים שפשוט לא עבדו.

המחירים בהלימה לאיכות

לא משנה עד כמה רמת האיכות של האוכל תהיה גבוהה, אם המחיר אינו בהלימה זה פשוט לא ישתלם, לכן חשוב מאוד שהמסעדה עצמה תהיה אטרקטיבית בשביל שבכלל תתקרב לתואר השנוי במחלוקת  שנקרא המסעדה הכי טובה בתל אביב או בכל מקום אחר בארץ.

רמת הססגוניות והמקוריות

טעם זה לא הכול, הססגוניות והמקוריות של המנות (כולל הקישוטים) זה דבר סופר קריטי במיוחד כאשר מדובר על אירועים מסוגים שונים.

אם המנות עצמן יהיו טעימות אבל מוגשות בצורה קרירה ובנאלית, זה אולי לא ישפיע על איכות האוכל עצמו, אבל כן ישפיע על איכות המסעדה.

המיקום של המסעדה.

מיקום הוא חלק משמעותי במיוחד, גם בתל אביב! אם המסעדה ממוקמת במקום המאפשר חנייה, זה תמיד יהיה בונוס, ואם המיקום עצמו נמצא מול נוף עירוני או חוף ים זה בכלל ישדרג את כל חווית האכילה, לכן המיקום הוא חלק בלתי נפרד מקבלת התואר.

הותק של המסעדה.

הוותק עושה את שלו, אי אפשר להגיד על מסעדה שהיא המסעדה הכי טובה כל עוד לא עבר פרק זמן מספיק גדול אשר יאפשר לנו לדעת בוודאות שהיא עומדת בכל הסטנדרטים.