מנות השף - פסח 12/04/25

מנות ראשונות:

-
חזרת טרייה 35
1/4 ליטר (35 ₪)
-
חרוסת תפוחים 40
סילאן , אגוזים ותבלינים 1/4 ליטר
-
מסבחה 48
גרגירי חומוס , טחינה לבנה , שקדים מלוחים ובצל ירוק 1/2 ליטר
-
פטה כבדי עוף וריבת גזר 80
200 גר' – 4 פרוסות
-
חצילים קלויים בעגבניות מיובשות 48
בצל מתוק וסלרי 1/2 ליטר
-
כרובית 55
איולי פלפלים , טחינה ובזיליקום 1/2 ליטר
-
סלט עשבים 66
פטרוזיליה, נענע, כוסברה, שקדים קלויים, בצל, מיץ לימון, וטחינה גולמית – 1 ליטר
-
כרוב לבן 48
דבש, סויה, שומשום קלוי, חמוציות, נענע ובוטנים 1/2 ליטר
-
תבשיל זיתי קלאמטה 58
עגבניות, פלפלים ואריסה 1/2 ליטר
-
שעועית בובוס 48
שמן זית , בצל , אורגנו , זיתים , בצל מתוק ושום קונפי
מנה עיקרית - אישית (אחת לבחירה):

-
מרק עוף צח 120
עם קיינדלך 2 ליטר 4 סועדים
-
קציצות דגים 140
ברוטב כמון לימון פרסי , חומוס וכוסברה 4 יחידות
-
חריימה 190
פילה דניס בעגבניות, פלפלים וגרגירי חומוס, 4 פילטים
-
פילה סלמון 190
שורש סלרי, לימון כבוש, צ'ילי, בצלצלים, זיתים ושרי מיובש 4 יחידות
-
קדירה צלי בקר 180
ירקות שורש ופטריות , 4 פרוסות
-
קציצות בקר 150
בארטישוק , אפונה , סלרי , תפוח אדמה ולימון , 6 יחידות
-
כתף טלה בחרדל דיז'ון 600
סילאן, רוזמרין, שום וירקות צלויים משקל 2 ק"ג
-
ביף בורגיוניון 200
לחי בקר , ירקות שורש , יין אדום ושזיפים 4 מנות
-
פרגית ממולאת 150
בצל, אורז צנוברים, צימוקים וקינמון - 2 יחידות
-
פרגית צלויה בסילאן ג'ינג'ר 170
קוביות בטטה ודלעת 4 יחידות
-
קציצות כרישה 120
+ מטבל איולי לימון ונענע 8 יחידות
-
גפילטע פיש 130
4 יחידות + חזרת